У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Теоретико-методологічні основи оцінювання фінансового потенціалу території

     

      Основою ефективної фінансової політики є адекватна оцінка фінансового потенціалу території з подальшими діями по плануванню та управлінню фінан-совими ресурсами на базі отриманих значень.

      Аналіз сутності фінансового потенціалу, факторів, що на нього впливають показали, що дане поняття є досить складним і комплексним, що, звичайно, відбивається на методичних підходах до оцінки рівня фінансового потенціалу території.

      Відмітимо, що головною метою оцінки фінансового потенціалу території є визначення в кількісному вимірі потенційних можливостей по генерації певного обсягу фінансових ресурсів. Отже, кількісно фінансовий потенціал представляє собою максимальний обсяг фінансових ресурсів, який може генерувати територія протягом певного періоду часу.

      Оцінка фінансового потенціалу не лише дозволяє визначити максимальний розмір фінансових ресурсів, що здатна одержати територія, але і визначити ступінь використання фінансового потенціалу, рівень залучення фінансових ресурсів, якими потенційно володіє територія, у фактичний обіг, оцінити ефек-тивність державної фінансової політики шляхом порівняння значень фінансових потенціалів за декілька періодів, а також визначити величину резервів, якими володіє економіка території.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.