У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Інноваційні механізми забезпечення стійкого розвитку великого міста

     

      Великі міста і їх агломерації - складні соціально-економічні системи, схожі за структурою і за ступенем складності в якості об'єктів управління з державою. Деякі дослідники вважають, що сучасні градосистеми як об'єкт керування навіть складніші, ніж держави адекватної демографічної ємності. Основні проблеми типові для всіх великих міст світу і породжені суперечностями, присутніми в процесі їх розвитку. Серед них найбільш складними залишаються економічні, соціальні, екологічні та управлінські проблеми.

      Як засвідчив Всесвітній форум ООН з проблем міст ХАБІТАТ-І (Стамбул, травень - червень 1996 р.), з 2300 великих і найбільших міст лише 22 можуть пишатися добре налагодженою системою управління. У їх числі Париж з регіоном Іль-де Франс, Лондон, Відень, Стокгольм і деякі інші [186].

      В даний час кожне велике місто відіграє певну роль в глобальній економічній і політичній ієрархії, в якій одне з них (Нью - Йорк, Токіо або Лондон) стали світовими лідерами, інші (Сінгапур, Москва або Буенос-Айрес) - регіональними. Міста стали «вузлами світових потоків людей, вантажів, інформації і капіталу», виконуючи в цій глобальній системі функції контролю, управління та логістики. Для забезпечення стійкого розвитку такої системи потрібен зважений, комплексний та інноваційний підхід.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.