У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Стратегічні перспективи розвитку інноваційної діяльності, спрямованої на поліпшення екології великих міст

     

      В ході реформ, що проводяться в країні, майже повсюдно погіршала соціально-економічна ситуація в великих містах України.

      Структура економіки великих міст України найчастіше не завжди відповідає сучасним вимогам ринкової економіки. Багато хто з них має багатогалузеву економічну структуру, їм властивий в цілому високий рівень соціальної активності, що обумовлено достатньо високою підготовленістю населення і адміністративно-управлінських кадрів до діяльності в умовах ринкової економіки. В великих містах України, успішно вирішуються соціально-економічних проблеми. Це відноситься в першу чергу до міст, що мають в розпорядженні потужні джерела наповнення місцевих бюджетів (нафта, газ, руда і т. д.; металургійні комбінати, нафтопереробні заводи і так далі). Розвиваються і міста, яким за рахунок високої якості управління (і, передусім, управління розвитком) вдалося добитися поліпшення якості життя населення. Ключову роль в розвитку економіки міст грають інновації, оскільки вони створюють можливості залучення до виробництва нових продуктивних сил, підвищують ефективність праці і виробництва, якість вироблених товарів і послуг, сприяють поліпшенню якості життя людини. В ході розробки і використання інновацій йде процес розвитку людини - реалізація її інтелектуальних здібностей, створення умов для подальшого творчого зростання.

      Головною проблемою, що стримує інноваційний розвиток економіки, є відсутність системного регулювання інноваційного розвитку територій, тобто, розмежування використовуваних механізмів стимулювання інноваційної активності господарюючих суб'єктів за рівнями управління (державному, регіональному і міському), ігнорування комплексного стратегічного планування інноваційної активності територій різного рівня. При аналізі внутрішніх закономірностей розвитку міських утворень доцільно використовувати методи історичного і структурно-економічного аналізу.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.