У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Характеристика сучасного стану аграрної сфери України

     

      Сільське господарство є однією з основних галузей економіки України, на яку припадає близько 20% загального обсягу валового продукту. У Білорусії та Казахстані, наприклад, цей показник становить 13%, в Росії - майже 7%, в Грузії - більше половини, Вірменії, Киргизстані та Узбекистані - близько третини. Але економічні можливості агропродовольчої сфери України використовується не повністю. Хоча економічні реформи проводяться послідовно, але вони поки що не забезпечили підвищення ефективності виробництва та продуктивності праці. За період 2005-2010 років індекси продукції сільськогосподарського виробництва та харчової промисловості не мають чіткої тенденції (табл. 2.1). Стосовно сільськогосподарського виробництва в 2005-2006 та 2008 роках відбувався ріст продукції, 2009-2010 роки характеризувався зменшення обсягів виробництва продукції. Дещо по-іншому склалася ситуація в харчовій промисловості – зменшеними обсягами виробництва характеризувалися 2008 та 2009 роки.

      За даними міністра аграрної політики і продовольства України Миколи Присяжнюка в Україні за перше півріччя 2011 р. відмічена позитивна динаміка виробництва сільськогосподарської продукції. У січні-червні забезпечено валової продукції сільського господарства в порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 3,2%. Причому обсяги виробництва збільшилися в 22 регіонах України.

      В 2012 р. уряд України планує збільшити обсяг сільськогосподарського виробництва на 5,7%. Про це йдеться в проекті державної програми економічного і соціального розвитку України на 2012 р.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.