У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Методи дослідження інвестиційного ризику

     

      абезпечення стабільного функціонування підприємств в умовах ринкової економіки об’єктивно вимагає постійної діагностики та прогнозування їхнього фінансового стану з метою виявлення негативних змін і, відповідно, своєчасної адекватної реакції на такі зміни.

      Моніторинг стану сільськогосподарських підприємств передбачає використання науково обґрунтованої методології оцінювання платоспроможності, яка враховує особливості фінансово–економічної діяльності об’єктів аналізу.

      З метою оцінювання фінансового стану та діагностики банкрутства підприємств для різних країн розроблено велику кількість дискримінант них багатофакторних моделей Альтмана для США, Таффлера й Тішоу для Великобританії, Беєрмана для Німеччини, Давидової та Бєлікова для Росії, О.Терещенка для України тощо. В основі цих моделей лежить завдання класифікації підприємств за імовірністю їх банкрутства з використанням багатьох незалежних змінних факторів впливу[86, с.61-66]..

      Проте, незважаючи на розмаїття досліджень, існують проблеми, без розв’язання яких адекватне оцінювання і прогнозування стану сільськогосподарських підприємств України не можливі [112,127].

      Особливості реалізації моделі управління ризиками суб’єкта господарювання визначаються факторами формування ризиків, що є специфічними для кожного їх виду. Розглянемо такі фактори відповідно до основних класифікацій ризиків.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.