У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Аналіз чинників інвестиційного ризику в галузі м’ясного птахівництва

     

      Аналіз основних чинників, що впливають на інвестиційний ризик у галузі м'ясного птахівництва, нами вивчений на прикладі ТОВ «Курганський бройлер» Балаклійського району, узятого як базове господарство для апробації наукових розробок. ТОВ «Курганський бройлер» створено 10 жовтня 2000 р. через об’єднання ТОВ «Співдружність» і АТ «Юнайтед трейдинг» на базі ВАТ птахофабрика «Курганська» Балаклійського району Харківської області.

      Досвід роботи передових господарств з виробництва м'яса птиці свідчить, що чинники і умови зниження ризиків недоотримання прибутку або повернення кредиту інвесторам у ТОВ «Курганський бройлер» Балаклійського району Харківської області зумовлені різними причинами. До них належать умови кредитного договору, кон'юнктура попиту і пропозиції на ринку, ціна і обсяг реалізації продукції, податок на прибуток та інші відрахування до бюджету, рівень інфляції та ін.

      Успішний розвиток сільського господарства потребує масштабного й ефективного інвестиційного забезпечення. Проте власні, залучені та позикові інвестиційні джерела сільськогосподарських товаровиробників поки що недостатні для задоволення їхніх інвестиційних потреб, хоча в динаміці вони зростають. Зовнішні, зокрема й іноземні, інвестиції в галузь надходять в обмежених обсягах, а частка сукупного капіталу нерезидентів поки що незначна. Тому в стратегічній перспективі необхідно здійснити додаткові заходи щодо інвестиційного забезпечення сталого розвитку сільського господарств [ 50 ].

      Існують такі поняття, як інвестиційна привабливість та інвестиційний ризик. Для інвестора найбільш сприятливим є вкладання капіталу в об’єкт тих галузей, які перебувають на стадії зростання і чітко простежуються позитивні перспективи бізнесу.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.