У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Інвестиційний ризик та його моніторинг в галузі м’ясного птахівництва

     

      Нарощування обсягів виробництва м'яса птиці, так само як і інших галузей тваринництва, залежить від попиту та пропозиції на ринку, кон’юнктури внутрішніх і світових цін на продукцію. Високі трансакційні витрати і монополізм посередників на ринках сільськогосподарської продукції та інвестиційних ресурсів не уможливлюють товаровиробникам формувати достатні джерела розвитку їх матеріально – технічної бази. Скорочення робочих місць у сільській місцевості й витрат на формування людського капіталу посилює процеси диференціації рівнів розвитку сільських територій, частина яких занепадає. Недостатньою порівняно зі світовою практикою є пряма державна інвестиційна підтримка сільського господарства, оскільки лише 2-3% загального обсягу інвестицій у галузі становлять кошти державного бюджету, тоді як тут виробляється понад 8% валового внутрішнього продукту України. Довготривале недофінансування призвело до деградації матеріально – технічної бази багатьох підприємств. Проблема інвестиційного забезпечення розвитку галузі є найбільш гострою у малих і середніх сільськогосподарських підприємствах, бо майже 80% інвестицій в основний капітал припадає на великі агроформування.

      Досягнення позитивних зрушень інвестиційного забезпечення розвитку сільського господарства найбільшою мірою залежить від використання місцевих можливостей інвестиційного забезпечення. Однак нині такі можливості в більшості регіонів і територій обмежені, а їх підвищення потребує збільшення впливу місцевих органів на інвестиційні процеси. Проблема інвестиційного забезпечення розвитку сільського господарства й села, що є масштабною та має національне значення, потребує консолідації зусиль усіх ланок і сфер виробництва, соціуму, органів державної влади й управління економікою. Для розв’язання цієї проблеми необхідна відповідна стратегія.

      Основною метою стратегії інвестиційного забезпечення розвитку сільського господарства на період до 2020 року було визначено формування інвестицій у галузь в обсягах, достатніх для повного задоволення в кінці прогнозованого періоду її потреб для сталого розвитку.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.