У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Інтегральна оцінка рівня еколого-економічного розвитку лісогосподарських підприємств на сучасному етапі

     

      Забезпечення сталого розвитку лісогосподарських підприємств розглядається нами з точки зору підвищення рівня еколого-економічного розвитку суб’єктів господарювання внаслідок диверсифікації їх діяльності. Це передбачає оцінку рівня еколого-економічного розвитку досліджуваних підприємств на сучасному етапі їх функціонування. Результат такої оцінки важливий не лише для визначення ефективності диверсифікації, також він є характеристикою початкового стану суб’єкта господарювання, дає можливість спрогнозувати варіанти і напрями його подальшого розвитку, прийняти відповідні рішення і виявити, чи відповідає еволюційний рух підприємства переходу на більш високий ступінь еколого-економічного розвитку.

      Нами розроблено теоретико-методичний підхід щодо інтегральної оцінки рівня еколого-економічного розвитку лісогосподарських підприємств, який передбачає поєднання в одному показнику економічної і екологічної складових розвитку суб’єкта господарювання, кожній з яких відповідає певна сукупність різних за вагомістю та іншими характеристиками чинників. Послідовність розрахунку інтегрального показника оцінки рівня еколого-економічного розвитку лісогосподарських підприємств представлена на рис. 2.19.

      Запропонована схема комплексної оцінки рівня еколого-економічного розвитку лісогосподарських підприємств має системний характер та визначену послідовність формування показників, кожен з яких відображає найбільш істотні сторони лісогосподарського виробництва, що обумовлює еколого-економічний зміст лісогосподарського підприємства. Варто також відзначити, що запропонована система показників базується на даних публічної звітності підприємств, що робить оцінку масовою і дозволяє контролювати зміни в економічномічній та екологічній площинах.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.