У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Комунальні унітарні підприємства

     

      1. Комунальне унітарне підприємство утворюється компетентним ор – ¬ ганом місцевого самоврядування в розпорядчому порядку на базі відокрем¬ леної частини комунальної власності і входить до сфери його управління. 2. Орган, до сфери управління якого входить комунальне унітарне під¬ приємство, є представником власника - відповідної територіальної громади і виконує його функції у межах, визначених цим Кодексом та іншими законо-давчими актами [61].

      3. Майно комунального унітарного підприємства перебуває у комуна – ¬ льній власності і закріплюється за таким підприємством на праві господарсь¬ кого відання (комунальне комерційне підприємство) або на праві оператив¬ ного управління (комунальне некомерційне підприємство).

      4. Статутний фонд комунального унітарного підприємства утворюється органом, до сфери управління якого воно входить, до реєстрації його як суб'єкта господарювання. Мінімальний розмір статутного фонду комуналь¬ – ного унітарного підприємства встановлюється відповідною місцевою радою.

      5. Найменування комунального унітарного підприємства повинно міс¬ – тити слова "комунальне підприємство" та вказівку на орган місцевого само¬ – врядування, до сфери управління, якого входить дане підприємство.

      6. Комунальне унітарне підприємство не несе відповідальності за зо¬ – бов'язаннями власника та органу місцевого самоврядування, до сфери управ¬ – ління, якого воно входить [55].

      7. Комунальне унітарне підприємство очолює керівник підприємства, що призначається органом, до сфери управління якого входить підприємство, і є підзвітним цьому органові.

      8. Збитки, завдані комунальному унітарному підприємству внаслідок виконання рішень органів державної влади чи органів місцевого самовряду¬ – вання, підлягають відшкодуванню зазначеними органами добровільно або за рішенням суду.

      9. Особливості господарської діяльності комунальних унітарних під¬ – приємств визначаються відповідно до вимог, встановлених цим Кодексом, щодо діяльності державних комерційних або казенних підприємств, а також інших вимог, передбачених законом [61].

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.