У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Аналіз ефективності використання персоналу на підприємстві

     

      Ефективне використання персоналу забезпечує відповідне зростання продук-тивності праці, що дає можливість порівняти її рівень на підприємстві за різний пе-ріод часу. Обґрунтування зростання продуктивності праці на багатьох діючих підп-риємствах здійснюється за факторами, які ви¬значають рівень технологізації, меха-нізації і організації виробництва. Заходи з їх втілення в виробництво направлені на зменшення чисельності працівників і зростання продуктивності праці.

      Рівень продуктивності праці визначається кількістю продукції (обсягом робіт чи послуг), що виробляється одним працівником за одиницю робочого часу (годи-ну, зміну, добу, місяць, квартал, рік), або кількістю робочого часу, що витрачається на виробництво одиниці продукції (виконання роботи чи послуги).

      Різноманітність підходів до визначення рівня продуктивності праці залежить від специфіки діяльності тих чи інших підприємств або їх підрозділів, мети розра-хунків та базується на застосуванні властивих підприємствам особливих методів визначення продуктивності праці (рис. 2.21).

      Якщо показники виробітку мають більш узагальнюючий, універсальний ха-рактер, то трудомісткість може розраховуватись за окремими видами продукції (послуг). Достовірність цих розрахунків зростає при визначенні повної трудоміст-кості (технологічної, обслуговування та управління виробництвом).

      Показники праці персоналу передбачають добре поставлену роботу з техніч-ного нор¬мування та обліку праці. Переважно вони використовуються на робочих місцях, дільницях, в цехах, що випускають різноманітну продукцію або надають рі-зноманітні послуги, та за умов значних обсягів незавершеного виробництва, яке неможливо виміряти у натуральних та грошових одиницях.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.