У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Основні напрями вдосконалення мотивації персоналу ЗАТ «Альфа-Банк»

     

      Однією з найважливіших форм мотивації на підприємствах та організаціях є матеріальне стимулювання праці, яке являє собою процес формування і викорис-тання систем матеріальних стимулів праці та розподілу заробітної плати відповідно до дії закону розподілу за кількістю і якістю праці.

      Політика винагороди за працю організовується так, щоб свідома ініціатива працівника була спрямована на підвищення продуктивності праці, удосконалення своєї кваліфікації, надавала працівнику можливість збільшувати працею свій дохід.

      За загальним правилом, заробітна плата є винагородою в грошовому виразі, яку працівник одержує від підприємства чи фізичної особи, для яких виконує обу-мовлену трудовим договором роботу. Основною заробітною платою визнається винагорода за виконувану роботу відповідно до встановлених норм праці (норми часу, виробітку, обслуговування, посадові обов'язки). Вона встановлюється у ви-гляді тарифних ставок (окладів) і відрядних розцінок для робітників та службовців. Додатковою заробітною платою є винагорода за працю понад встановлені норми, трудові успіхи і винахідливість та особливі умови праці. Вона включає доплати, надбавки, гарантійні та компенсаційні виплати, премії.

      Для механізму стимулювання персоналу ЗАТ «Альфа-Банк» проводить що-місячне преміювання персоналу в залежності від виконання показників (коефіцієн-тів) мотивації персоналу. Преміювання проводиться з метою стимулювання пра-цівників на підвищення ефективності роботи із продажів даних кредитних продук-тів, підвищенню якості роботи й продуктивності праці.

      Підведення підсумків і преміювання керівників відділів проводиться щоква-ртально, обліковим періодом для цих співробітників є календарний квартал. Підве-дення підсумків і преміювання інших учасників виробництва проводиться щоміся-чно за минулий календарний місяць. Обліковим періодом у відповідності з цим Положенням є календарний місяць.

      Порядок інформування й виплати премій за звітний період проводиться не пізніше 25 числа Керівник інформує усіх Учасників преміювання про показники на наступний місяць. У випадку зміни планових показників усі Учасники преміювання і Управління з персоналу повинні бути проінформовані про зміни негайно. Не пізніше першого робочого дня місяця, наступного за обліковий Керівник регіону, представляє у Відділ аналізу і звітності Звіт для нарахування премії Відділ аналізу і звітності визначає розмір загального Завдання по ключовому показнику ефективності Учасників за обліковий період, відводить підсумки вико-нання Завдання Учасниками за обліковий період, підготовлені документи узго-джуються з Начальником Блоку і передаються на підтвердження Керівнику блоку.

      Не пізніше третього робочого дня місяця, наступного за обліковим, Керівник Блоку направляє підтверджений Розрахунок розміру премії Учасників в Управління по персоналу для організації нарахування і виплати.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.