У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Інструменти оцінки використання ресурсів кооперативних організацій

     

      Донедавна проблеми ресурсного забезпечення в Україні значною мірою були зумовлені попередніми десятиліттями тотального панування державної власності, коли господарюючі суб’єкти обмінювалися ресурсами в рамках і за правилами єдиного власника. За такої обставини вся відповідальність за неефективне використання ресурсів лягала не на їх керівників, а на державу. Такі організації в принципі не могли збанкрутіти, тому формування і розвиток ресурсів як специфічна діяльність не розглядалося ні в теоретичному, ні в практичному аспектах. Нині в умовах ринкової економіки ситуація докорінно змінилася й формування ресурсів організацій власними силами потребує надійного інформаційно-аналітичного забезпечення з урахуванням всіх існуючих нині інструментів їх оцінки. Про це йтиметься в підрозділі 1.3.

      Академічні й сучасні наукові підходи до оцінки ресурсних можливостей підприємств та формування стратегій їх розвитку знайшли своє відображення у працях таких вітчизняних і зарубіжних науковців як К. Адамецькі 1, Р. Акофф 2, І. Ансофф 3; 4, Д. Бауерсокс 12, С. Безгінова 13, Я. Берсуцький 108, О. Віханський 24, О. Градов 170, Д. Давидянц 31, П. Друкер 35, Г. Клейнер 136, О. Ковальов 55, Д. Костоглодов 56, Є. Крикавський 58, А. Мазаракі 62, М. Мескон 70, Б. Мільнер 73, Г. Мінцберг 74, М. Портер 106, Л. Снітко 130; 131, Ф. Тейлор 139, О. Токар 149, А. Файоль 153, З. Шершньова 162, Т. Шталь 164 та ін.

      Разом із тим, не дивлячись на досягнутий рівень методичного забезпечення означеного напряму наукових досліджень, теоретичні засади і практичні запити розвитку організацій потребують використання нових та високоефективних інструментів аналізу їх діяльності, і в першу чергу тих, що стосуються підвищення ефективності формування і використання ресурсів. Метою даного підрозділу роботи є аналіз інструментів оцінки використання ресурсів організацій споживчої кооперації на прикладі суб’єктів її провідної сфери – торгівлі.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.