У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Сутність аудиту розрахунків по товарним операціям та основні аспекти його організації

     

      В умовах ринку господарюючі суб’єкти вступають в договірні відносини щодо використання майна, грошових коштів, здійснення комерційних операцій та інвестицій. Раціональна організація контролю за станом розрахунків по товарних операціях сприяє зміцненню договірної і розрахункової дисципліни, виконанню зобов'язань з постачання продукції в заданому асортименті і якості, підвищенню відповідальності за дотримання платіжної дисципліни, скороченню дебіторської і кредиторської заборгованості, прискоренню оборотності оборотних коштів, отже, поліпшенню фінансового стану підприємства, а також дозволить приймати скоординовані й ефективні управлінські рішення.

      Актуальність раціональної організації аудиту обумовлена тим, що інформаційне забезпечення в задоволенні потреб користувачів для прийняття правильних рішень ще не досягло належного рівня. При цьому під інформаційним забезпеченням ми розуміємо систему даних про господарюючий суб'єкт, що включає в себе вихідну і результатну інформацію. Результатна інформація виходить внаслідок обробки даних з метою прийняття управлінських рішень. Результатна інформація внутрішнього аудиту повинна забезпечити виконання двох основних функцій:

       подавати своєчасну інформацію про хід господарських процесів, операцій;

       одержувати вихідну інформацію (звітну) про стан суб'єкта, виражений у показниках його діяльності.

      Кількість і якість доступної інформації і є основним критерієм, необхідним для обґрунтованого вибору і прийняття конкретного управлінського рішення. Найважливішою частиною інформаційного простору виступають система внутрішнього контролю (СВК) і внутрішній аудит.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.