У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Комп’ютерні технології в умовах автоматизації обліку діяльності акціонерного товариства

     

      В останні роки все більше зростає роль інформаційних технологій в організації бухгалтерського обліку, що відбувається одночасно з покращенням якісних характеристик програм, які пропонуються на ринку.

      Сучасний ринок програмного забезпечення характеризується достатньою наповненістю програмними продуктами, зокрема: «1С: Бухгалтерія»; «Турбо-Бухгалтер 6»; «FinExpert»; «Галактика»; «Парус-Предприятие»; «Парус 4»; «БЭСТ-4»; «БЭСТ-5»; «БЭСТ-ПРО», Монолiт, Інтегратор, Флагман та ін., в яких можна реалізувати такі функції: розрахунок і нарахування дивідендів; облік оплати цінних паперів; видача аналітичної документації – касових ордерів і платіжних доручень для виплати дивідендів тощо. Проте будь-яка із зазначених програм є базовою, тобто розрахована на використання підприємствами різних організаційно-правових форм, відповідно не адаптована до діяльності конкретного суб’єкта діяльності. Крім того, наявні програмні продукти не повністю забезпечують комп’ютеризацію обліку діяльності акціонерних товариств, оскільки не мають модулів, орієнтованих на облік акціонерних товариств.

      Вирішенням цієї проблеми є адаптування наявного на ринку програмного продукту до діяльності конкретного суб’єкта господарювання або розробка спеціалізованої програми, орієнтованої на специфіку діяльності акціонерних товариств, з обов’язковим урахуванням вимог органів управління і облікових працівників. Замовити зазначені послуги можна у спеціалізованій компанії або виконати власними силами фахівцями товариства (за наявності посади програміста).

      Головною умовою у процесі адаптування або розробки програми є те, що її ефективність залежить від роботи трьох суб’єктів: керівника, бухгалтера та програміста [269, с. 39]. Зокрема правильно сформульовані та поставлені вимоги (задачі) перед останнім є запорукою отримання ефективно функціонуючої бухгалтерської комп’ютерної програми, оскільки чітке осмислення того, що саме підприємство-замовник хоче отримати в результаті впровадження корпоративної інформаційної системи у процес діяльності акціонерного товариства, дає можливість фахівцям підібрати серед розмаїття програмних продуктів саме той, що найбільш відповідає особливостям господарської діяльності даного підприємства.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.