У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Перспективні зміни соціально-економічного стану української сім’ї в умовах поліпшення сімейної політики в Україні

     

      Для того щоб перспективні зміни соціально-економічного стану були сприятливими для розвитку української сім’ї, важливо розробити і реалізувати систему заходів, спрямовану на поліпшення сімейної політики в Україні.

      На необхідності вдосконалення сімейної політики в Україні неодноразово акцентувалася увага. Сама постановка питання про неї говорить про важливість розв’язання цього завдання. Так, Л. Кух акцентує увагу на переконаннях А. Буковинського щодо того, що суспільству доцільно розглядати сімейну політику як національну стратегію країни у контексті національної безпеки, аби врешті-решт уникнути самознищення [137].

      Ще у 1999 р. в Україні була розроблена Концепція державної сімейної політики [127, ст. 404], розробники якої спиралися на потребу створення належних умов для життєдіяльності сім'ї в Україні. Цією концепцією визначена загальна стратегія і пріоритетні напрями державної політики щодо сім'ї, яка мала бути реалізована за допомогою здійснення цілісної системи заходів з максимальним урахуванням нових реалій: ринкової економіки, соціального партнерства, політичної демократії, всього того, що покликане зробити життя суспільства, кожної окремої сім'ї повноправним і ефективним.

      Концепція ґрунтувалася на таких важливих документах, як Конституція України, Загальна декларація прав людини, Міжнародний пакт про грома¬дянські і політичні права, Міжнародний пакт про економічні, соціальні і культурні права, конвенції ООН «Про права дитини», «Про ліквідацію всіх форм дискримінації щодо жінок» та підсумкові документи IV Всесвітньої конференції із становища жінок (Пекін, 1995), а також документи Всесвітньої організації охорони здоров'я, Міжнародної організації праці, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та інших міжнародних організацій [127, ст. 404].

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.