У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Діагностика стану роздрібної торговельної мережі

     

      Економічна наука розглядає роздрібну торгівлю як складову внутрішньої торгівлі з позицій організованої системи. У працях В. Апопія, Н. Голошубової, І. Бланка, Б. Бертіана, В. Гросу, Дж. Еванса Л. Лігоненко та ін. розглядаються, головним чином, питання організації торгівлі, проте елементи організаційної системи в торгівлі ще не знайшли достатнього висвітлення. Однією із підсистем організаційної системи в торгівлі виступає роздрібна торговельна мережа [16], первинними об'єктами якої є магазини, ринки, аптеки тощо. Незважаючи на певні відмінності між окремими класами і групами роздрібних торговельних підприємств, вони об'єднуються в локальну, регіональну, національну роздрібну торговельну мережу.

      За ринкових умов економічне значення мережі роздрібних торговців полягає в забезпеченні стабільного доведення товарів до споживачів, здійснення мобільного кругообігу грошових коштів. Соціальна функція роздрібної торговельної мережі пов'язана і задоволенням матеріальних потреб населення, реалізацією доходів населенню, виступає ресурсом працевлаштування населення, передусім молоді.

      Сучасні дослідники вітчизняної торгівлі, зокрема О.М. Азарян, В.Д. Лагутін, А.А. Мазаракі, Н.М. Ушакова у своїх працях теоретично обґрунтували та практично узагальнили процеси, які відбуваються на сучасному етапі розвитку роздрібної торгівлі. На організацію роздрібної торговельної мережі істотно впливає логістика, про що свідчать дослідження Б.М. Мізюка, Н.І. Бойко [187]. Суттєве значення для дослідження проблем функціонування та розвитку торгівлі мають праці таких українських учених як В. Апопія, Г. Башнянина, Ю. Дайновського. Як свідчить аналіз публікацій, дослідники недостатньо уваги приділяють ролі інноваційного фактору, його впливу на якісне зростання і розвиток торгівлі

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.