У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Будівельний комплекс та специфіка його інноваційного розвитку в сучасних умовах

     

      Постійні зміни в розвитку економіки, низький рівень макроекономічних показників та життя населення, потребують невідкладного вирішення питання посилення конкурентоспроможності важливих для держави галузей та господарських комплексів. Крім того посилюється роль регіонального розвитку на засадах ефективного використання матеріальних, фінансових, інформаційних ресурсів з метою покращення рівня життя населення. В контексті зазначеного, важливо визначити галузі економіки, які є пріоритетними, мають суттєвий вплив на соціально-економічний розвиток регіону та першочергово потребують конструктивних змін. До них, без сумніву, відноситься будівництво, яке бере участь у створенні основних фондів інших галузей економіки, а також забезпеченні населення одним з первинних суспільних благ – житлом. На сьогоднішній день інтенсивний шлях розвитку країни та її регіонів можливий лише за умови використання досягнень науково-технічного прогресу. Для економіки України перспективною має стати стратегія, в рамках якої можуть бути максимально реалізовані принципи інноваційного розвитку. Саме тому, впровадження інновацій у будівництво має стати першочерговим завданням для подальшого розвитку комплексу.

      Інноваційний розвиток будівельного комплексу регіону є стратегічним завданням з огляду на те, що він сприяє ефективному створенню основних фондів як виробничого, так і невиробничого характеру для функціонування всіх галузей національної економіки, забезпеченню побутових, соціально-культурних потреб населення, створенню великої кількості нових робочих місць та реалізації продукції інших галузей народного господарства, які споживаються в процесі здійснення основної діяльності – будівництва. Внаслідок підвищення інноваційного розвитку будівельного комплексу реалізується інвестиційна політика держави, визначаються народногосподарські пропорції, масштаби й темпи розвитку окремих галузей, науково-технічного прогресу й ефективність інвестицій в усіх галузях економіки.

      Все це актуалізувало потребу в розробці належного механізму інноваційно-орієнтованого управління розвитком будівельного комплексу на регіональному рівні.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.