У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Організаційно-економічні умови інвестиційного забезпечення

     

      Для збільшення притоку інвестиційних ресурсів з усіх джерел фінансування за рахунок пожвавлення інвестиційної активності різноманітних господарюючих суб’єктів необхідно удосконалити весь організаційно-економічний механізм інвестування, у тому числі надати потенційним інвесторам та іншим учасникам інвестиційного процесу об’єктивну й комплексну інформацію про зовнішній та внутрішній стан промислових підприємств в Україні.

      Організаційно-економічні умови інвестиційного забезпечення можуть розглядатися з урахуванням позицій привабливості країни, галузі, регіону, конкретного суб’єкта інвестування та проекту. Усі рівні взаємозалежні між собою та взаємозумовлюють один одного. Так, важко уявити собі привабливий для інвестування регіон чи галузь у рамках загальнонаціональної інвестиційної непривабливості. Оскільки склад чинників, що впливають на формування кожного рівня є недостатньо чітко визначеним, необхідно здійснити їх уточнення. А саме, який з визначених рівнів є домінантним з точки зору впливу на інвестиційну привабливість, а який є менш важливим, що іноді встановити вкрай важко.

      З ієрархічної точки зору найвищими є чинники, що формують державну компоненту інвестиційної привабливості. За нею слідують чинники, що обумовлюють привабливість регіону та галузі, яка ієрархічно знаходиться на тому ж рівні, що й регіон. Нижній рівень формують чинники інвестиційної привабливості підприємства.

      Інвестиційна привабливість у даний час є об’єктом вивчення багатьох економістів, однак дана проблема розглядається, в основному, з позиції оцінки діяльності підприємств. На думку різних учених, економістів [26, 32, 79, 125] інвестиційна привабливість – це оцінка діяльності підприємства при прийнятті інвестиційних рішень за багатьма показниками (фінансової стійкості, прибутковості, ліквідності активів і іншим); гарантоване, надійне та своєчасне досягнення цілей інвестора на базі економічних результатів діяльності даного виробництва, що інвестується; доцільність вкладення коштів у дане підприємство.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.