У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Комплексна оцінка економічної стратегії підприємства

     

      Сьогодні дедалі більшої актуальності набуває оцінка ступеня ризику банкрутства, що передбачає запобігання розвитку кризових явищ, реальній оцінці діяльності суб’єкта господарювання, та оцінці перспектив його подальшого розвитку. Діяльність аналізованих підприємств постійно оцінюється кредиторами, інвесторами, контролюється з боку державних органів влади. Зазначені суб’єкти контролюють інвестиційну привабливість, платоспроможність. Проте, в умовах підвищеного впливу кризових явищ на діяльність підприємства особливо актуальним є оцінка ступеня ризику банкрутства, з метою попередження виникнення чинників, які можуть завадити його успішному функціонуванню. Відповідно до наданого нами поняття економічної стратегії у розділі 1 та досліджених у розділі 2 складових економічної стратегії, вважаємо за доцільне провести оцінку ступеня ризику банкрутства підприємств із застосуванням теорії нечітких множин. Оцінка ступеня ризику банкрутства буде складовою для побудови моделі оцінки складових економічної стратегії підприємства з виробництва фруктових і овочевих соків.

      Теорія нечітких множин є інструментом для більш точної оцінки ступеня ризику банкрутства. Якщо у розділі 1 нами розглянуто загальні принципи теорії нечітких множин, то у цьому розділі застосуємо її для оцінки ступеня ризику банкрутства підприємств з виробництва фруктових і овочевих соків.

      Для проведення оцінки ступеня ризику банкрутства використаємо методику О. О. Нєдосєкіна [87]. Вона дозволяє здійснити обґрунтований перехід від класичних імовірнісних моделей та експертних оцінок до нечітко-множинних описів. Так, класичний імовірнісний розподіл в методиці може бути замінений імовірнісним розподілом з нечіткими параметрами, а сукупність експертних оцінок можуть бути інтерпретовані набором функцій приналежності.

      Розроблений в роботі О. О. Нєдосекіна матричний метод агрегування даних на основі нечіткого класифікатора дозволяє переходити від кількісних значень окремих фінансових показників діяльності підприємства до комплексного фінансового показника та відповідного ступеня ризику банкрутства.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.