У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Формування та розвиток ринку мобільного зв’язку

     

      Останнім часом в Україні активізувався розвиток ринку мобільного зв’язку. Загалом під ринком розуміють місце купівлі-продажу товарів і послуг укладання торгових угод. Крім того, ринок тлумачать як економічні відносини, пов’язані з обміном товарів і послуг, в результаті яких формується попит, пропозиція та ціна [131, с. 353].

      У науковій літературі зазначається, що структура ринків надзвичайно різноманітна. За видом послуг, які продаються, традиційно виділялися ринки виробничих, побутових та інших послуг. У країнах з ринковою економікою вирізняють ринки медичних, культурних послуг і под. Ринок мобільного зв’язку сформувався зовсім недавно, на ньому пропонуються послуги мобільного зв’язку, а також послуги мобільного банкінгу, Інтернет-послуги на основі використання мобільних телефонів, культурно-розважальні й інші послуги. Однак він розвивається настільки швидко, що для збільшення ефективності його зростання в науковій літературі обґрунтовали маркетингові стратегії і для окремого підприємства мобільного зв'язку, і для галузі мобільного зв'язку загалом. Так, Д.М.Білоблоцький аргументував формування та впровадження маркетингових стратегій на підприємствах мобільного зв'язку [17]. Це дало йому змогу окреслити перспективи галузі мобільного зв'язку в світі та Україні.

      Стрімкі темпи розвитку, притаманні ринку мобільного зв’язку, допомагають характеризувати його як швидкий ринок, котрому притаманні високі прибутки та високий рівень ділової активності. Цей ринок стабільний, тобто такий, де ціни на послуги мобільного зв’язку відносно стабільні, а їхня реалізація здійснюється без очевидних проблем. Його можна назвати і ринком реальної послуги, де торгівля здійснюється реальною послугою, а форми організації ринку реальної послуги охоплюють короткострокові та довгострокові контракти, продаж разових послуг і продаж послуг, котрі надаватимуться впродовж певного періоду часу та ін.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.