У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Банківській сектор регіону: структура та функції

     

      Невіддільною складовою економічної системи кожного регіону є її банківський сектор, який виконує функцію носія й організатора грошово-кредитних відносин в регіоні. Нині банківська система регіонів України не відповідає вимогам ефективного проведення реформ за найважливішими напрямами.

      По-перше, обсяг наданих кредитів банківської системи не відповідає потребам реального сектора економіки регіонів, тобто вона не виконує своєї головної функції – кредитора економіки. По-друге, за міжнародними стандартами рівні розвитку банківської системи регіонів України є дуже низькими. Вони значно поступаються зарубіжним за розміром капіталу, величиною акумульованих активів, масштабами застосування сучасних банківських технологій тощо. По-третє, концентрація банківських установ і капіталу в центрах підприємницької активності і рентних регіонах породжує внутрішню диференціацію регіональних банківських систем, що стримує розвиток економіки країни.

      По-четверте, відсутність великих банків перешкоджає перетоку капіталу до виробничих регіонів, скорочуючи джерела поповнення регіонів фінансовими ресурсами.

      За таких умов структурна перебудова банківського сектора регіону, спрямована на формування в регіонах відповідної його потребам фінансово-кредитної інфраструктури, є одним із найважливіших аргументів на користь актуальності системно-структурного дослідження банківського сектора регіону.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.