У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Аналіз системних ризиків економічної безпеки банківського сектора

     

      На антикризовий потенціал розвитку банківського сектора економіки України негативно вплинула фінансово-економічна криза 2008–2009 рр. Тож нині рівень антикризового потенціалу нашої країни на досить низький, що вимагає ґрунтовного дослідження основних ризиків та загроз безпеці розвитку банківської системи і на макро-, і на мезорівні.

      Оскільки основна вага процесу управління стійкістю та безпекою банківського сектора регіону лежить на національному рівні, аналіз розпочнемо з оцінювання показників безпеки та стійкості банківської системи України.

      Сучасний етап розвитку банківської системи характеризується відносною посткризовою стабілізацією банків при зростанні обсягів банківських операцій. Функціонування банківської системи в кризових ситуаціях характеризується зростанням ризику ліквідності, валютного, кредитного, відсоткового та інших ризиків унаслідок значного відтоку депозитів, невисокого рівня надходжень від погашення активів, обмеження можливостей банків щодо кредитування економіки та залучення коштів на міжбанківському і зовнішніх фінансових ринках. За таких обставин підтримання ліквідності банків відбувається значною мірою завдяки кредитам рефінансування, отриманих від Національного банку України [61, с. 98].

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.