У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Порівняльна оцінка регіонів України за рівнем економічної безпеки банківського сектора

     

      Невіддільною складовою діагностики економічної безпеки банківського сектора регіонів України є аналіз та оцінка його потенціалу розвитку, можливості взаємодії з іншими секторами економіки регіону, участі в соціально-економічному житті регіону. Оскільки досягнути економічної безпеки можливо лише за умови формування потенціалу розвитку банківського сектора в регіональній системі, здійснюючи компаративний аналіз регіонів України, значну увагу приділимо оцінюванню потенціалу розвитку їхніх банківських секторів за такими напрямами:

      - оцінка інституціональної насиченості регіону банківськими послугами (аналіз рівня розвитку банківської інфраструктури в регіоні);

      - оцінка ресурсної бази банківського сектора регіону (аналіз активів та власного капіталу банків);

      - оцінка кредитної активності банківського сектора регіону (сума наданих кредитних ресурсів, їх співвідношення з ВРП, частка в загальному обсязі наданих кредитів у державі, структура наданих кредитів, частка довгострокових кредитів у загальному обсязі кредитів, обсяг кредитів в розрахунку на одну особу);

      - оцінка депозитної активності банківського сектора регіону (сума залучених ресурсів, їх співвідношення з ВРП, частка в загальному обсязі залучених депозитів у державі, структура залучених депозитів, депозити в розрахунку на одну особу).

      Результатом проведеного аналізу буде розрахунок інтегрального показника потенціалу розвитку банківського сектора регіонів України та їхня порівняльна оцінка.

      Банківський сектор активно розвивається, змінюючи свою структуру і присутність у різних регіонах України. Частина банків має свої відділення в кількох регіонах України, інші зосередили свої відділення в якомусь одному регіоні, окремі банки взагалі не мають філій. Одним із найважливіших чинників, який зумовлює особливості розподілу банківських відділень по території України, є потреба місцевого бізнесу в банківських послугах. Для банків чинник розвиненості та структурної досконалості мережі філій значною мірою визначає їх конкурентоспроможність на фінансовому ринку України, адже дозволяє не лише збільшити масштаби й обсяги операцій, а й істотно поліпшити їхню якість.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.