У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Шляхи нарощення потенціалу розвитку банківського сектора регіону

     

      Невід’ємною складовою забезпечення безпеки банківського сектора регіону є формування передумов для нарощення та ефективного використанні економічного потенціалу його розвитку. Адже лише спроможність банківського сектора забезпечити власний розвиток та розвиток регіону загалом дозволить досягнути його фінансово-економічної стійкості у перспективі, а відтак і стану безпеки.

      Потенціал банківського сектора регіону визначається його роллю у розвитку регіональної соціально-економічної системи. Активізація взаємодії банківського кредитування та реального сектора економіки на регіональному рівні дозволяє розширити економічні взаємозв’язки з іншими регіонами і країнами, може розглядатися як один з вирішальних чинників успішного саморозвитку регіонів. Вплив банківського сектора регіону на розвиток регіону витікає з функцій, які він виконує (табл. 3.4).

      Узагальнюючи результати розгляду функцій та ролі банківського сектора регіону, можна сказати, що основна функція полягає в забезпеченні фінансування процесу соціально орієнтованого суспільного відтворення у регіоні, що передбачає задоволення інвестиційних потреб, потреб у збереженні заощаджень, забезпечення споживчих потреб як населення, так і суб’єктів господарювання регіону. Її основна роль – вплив на параметри розвитку регіону через механізми створення, розподілу та примноження капіталу. Ефективність регіонального банківського сектора визначається мірою повноти виконання нею своїх функцій. Якнайповніше залучення регіональною банківською системою вільних фінансових ресурсів населення та підприємств, спрямування їх на розвиток реального сектора регіону сприятиме п рискореному росту валового регіонального продукту та зростанню добробуту населення регіону.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.