У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Удосконалення національної системи боротьби з відмиванням коштів в контексті впливу оновлених рекомендацій FATF

     

      Процеси легалізації коштів, одержаних злочинним шляхом, завжди мають відображення в банківській сфері кожної країни, і України в тому числі. Дане негативне явище має постійно відстежуватись і мати базу превентивних заходів його протидії. Тому на шляху створення і запровадження елементів протидії легалізації коштів стає удосконалення національної системи боротьби з відмиванням коштів в контексті впливу оновлених рекомендацій FATF, яка матиме безпосередній вплив на здійснення процесів фіннансового моніторингу в банківському секторі України.

      Враховуючи факт, що з кожним роком тенденція здійснення легалізації коштів має властивість змінюватись відповідно до економічних процесів міжнародної фінансової спільноти, дослідження процесу вдосконалення національної системи протидії легалізації коштів в контексті здійснення фінансового моніторингу потребують всебічного удосконалення та ґрунтовнішого дослідження. Надзвичайно важливими в процесі удосконалення та запровадження національної системи боротьби з відмиванням коштів, з урахуванням останніх змін в стандартах та рекомендаціях міжнародних організацій, є дослідження впливу типологій легалізації коштів, зокрема типологічні звіти FATF [225], каталог типологічних звітів MONEYVAL [229], каталог типологічних звітів ЄАГ [221],загальна характеристика та теми типологічних досліджень ЄАГ [207], типологічні звіти АТГ [216].

      Надзвичайно важливим є факт визначення сутності впливу оновлених Стандартів FATF на удосконалення національної системи боротьби з відмиванням коштів фінансового моніторингу в банківському секторі України в контексті національної політики протидії легалізації доходів, за умови того, що Нові Стандарти FATF порівняно з попередніми Рекомендаціями зазнали суттєвих змін, та значно посилюють вимоги до національних систем протидії відмиванню коштів та фінансуванню тероризму.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.