У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Планування та організація аудиту витрат на збут продукції в підприємствах цукрової промисловості

     

      Відповідно до Закону України «Про аудиторську діяльність» № 3125-XII від 22 квітня 1993 року, аудит - це перевірка даних бухгалтерського обліку і показників фінансової звітності суб'єкта господарювання з метою висловлення незалежної думки аудитора про її достовірність в усіх суттєвих аспектах та відповідність вимогам законів України, національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку або інших правил (внутрішніх положень суб'єктів господарювання) згідно із вимогами користувачів [166].

      Для усвідомлення сутності й логіки методів аудиту, технічних прийомів, ступеня старанності проведення аудиту слід також зрозуміти умови й організаційні рамки його здійснення. Питання пов’язані з роботою і професійним захистом аудиторів, регулюють Аудиторська палата України і Спілка аудиторів України».

      На території України основними документами, які регламентують діяльність, як незалежних аудиторських фірм (аудиторів) так і діяльність внутрішніх аудиторів є міжнародні і внутрішньо фірмові стандарти (положення).

      Для проведення якісного аудиту та подальшого вдосконалення цього поняття розглянемо його трактування у різних країнах. Зокрема згідно із Федеральним Законом РФ «Про аудиторську діяльність» № 307-Ф3 від 30 грудня 2008 року, аудит - незалежна перевірка бухгалтерської (фінансової) звітності об’єкту аудиту з метою висловлення думки про достовірність такої звітності, де під бухгалтерською (фінансовою) звітністю об’єкту аудиту розуміється звітність, передбачена Федеральним законом від 21 листопада 1996 року N 129-ФЗ «Про бухгалтерський облік», а також аналогічна за складом звітність, передбачена іншими федеральними законами [138].

      У Республіці Білорусь аудит регулюється Законом Республіки Білорусь від 8 листопада 1994 р. № 3373-XII "Про аудиторську діяльність" де аудит - це підприємницька діяльність з незалежної перевірки бухгалтерського обліку і бухгалтерської (фінансової) звітності та інших документів організацій, їхніх відокремлених підрозділів, індивідуальних підприємців (далі – об’єкт аудиту), а за необхідності і з перевірки їхньої діяльності, яка повинна відображатися у бухгалтерській (фінансової) звітності з метою вираження думки про достовірність бухгалтерської (фінансової) звітності та відповідно до скоєних фінансових (господарських) операцій законодавства [137].

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.