У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Підвищення якості персоналу на основі удосконалення мотиваційного механізму

     

      Еволюція застосування різноманітних систем мотивації показала як позитивні, так і негативні аспекти їх застосування, і це природний процес, оскільки на практиці управління організацією змінюється факторами та умовами виробництва. На даний момент існують три сучасні моделі оплати праці – це тарифна, безтарифна і контрактна. Підприємства самостійно розробляють і затверджують форми та системи оплати праці. Найбільшого поширення в аграрному секторі отримали дві форми оплати праці – відрядна і почасова.

      Враховуючи зміни, які відбуваються в сільськогосподарській зайнятості, альтернативою великотоварному виробництві в аграрному секторі стало дрібнотоварне. В останні роки пошук шляхів підвищення продуктивності праці працівників сільського господарства відбувається переважно в напрямку вдосконалення форм організації та оплати праці як основних елементів внутрішньогосподарських відносин. Поступово, у результаті розвитку внутрішньогосподарських процесів розподілу і кооперації праці, прискорення науково-технічного прогресу удосконалюються виробничі зв’язки, виникає необхідність у нових взаємовідносинах учасників виробництва.

      Науково-технічний процес визначає швидкість обороту робочої сили й істотно впливає на трудовий потенціал виконавця. Зі зростанням продуктивності праці створюються реальні передумови підвищення її оплати, при цьому кошти на оплату праці потрібно використовувати таким способом, щоб темпи зростання продуктивності праці випереджували темпи зростання її оплати. Тільки за таких умов створюються реальні можливості для зростання темпів розширеного виробництва.

      Політика у сфері мотивації і стимулювання працівників у більшості випадків має дві мети:

      1) сприяти появі у працівника бажання до продуктивнішої праці;

      2) підвищити стабільність економічних відносин.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.