У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Сучасний стан та тенденції розвитку ринку спільного інвестування в Україні

     

      Зародження ринку спільного інвестування в Україні припадає на період 1994-1995 років, коли було прийнято Положення «Про інвестиційні фонди і інвестиційні компанії». З того часу діяльність зі спільного інвестування обмежувалася лише використанням приватизаційних сертифікатів. І лише з 2001 року ринок спільного інвестування отримав потужний поштовх до розвитку – після прийняття закон України «Про інститути спільного інвестування (пайові та корпоративні інвестиційні фонди)», який визначив правове підґрунтя для виокремлення нового напрямку діяльності, пов’язаного з можливістю більш ефективного використання вільних ресурсів як фізичних, так і юридичних осіб [119, с.49].

      З того часу діяльність зі спільного інвестування в Україні поширюється, обумовлюючи зростаючу увагу до даного напрямку наукової спільноти. Аналіз зарубіжного досвіду функціонування інститутів спільного інвестування дозволяє зробити висновок стосовно того, що у розвинених країнах інститути спільного інвестування поряд з іншими інституційними інвесторами є ключовими учасниками ринку фінансових послуг, що забезпечують мобілізацію, акумулювання та розміщення фінансових ресурсів, насамперед, індивідуальних інвесторів на фондовому ринку, сприяючи тим самим його розвиткові.

      За ці 10 років ринок спільного інвестування поступово розвивався, долаючи певні проблеми, однак динаміка була однозначно позитивною. Проте існує ціла низка як структурних, так і функціональних проблем, які перешкоджають подальшому його розвитку, що, у свою чергу, обмежує перспективи більш ефективного використання вільних фінансових ресурсів інвесторів.

      Слід зазначити, що більш динамічний етап розвитку ринку спільного інвестування розпочався з 2006 року, що обумовило необхідність виокремлення та більш детальне дослідження даного етапу.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.