У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Вдосконалення оціночних процедур у процесі прийняття інвестиційних рішень керуючими інвестиційними фондами

     

      Як ми уже з’ясували, реалізація потужного потенціалу вітчизняного ринку спільного інвестування є можливою у разі залучення до інвестиційних процесів, насамперед, населення. Це завдання вимагає подолання фактору недовіри фізичних осіб до фінансових посередників. Одним з напрямків, що сприятиме зростанню зацікавленості населення в інвестуванні коштів у цінні папери через механізми спільного інвестування, є підвищення дохідності інвестиційних фондів за прийнятного рівня ризику. За таких умов на перший план виходить проблема прийняття ефективних інвестиційних рішень компанією з управління активами, що, у свою чергу, реалізується через здійснення оціночних процедур в процесі управління активами інвестиційних фондів.

      Ключовою задачею компанії з управління активами інституту спільного інвестування є забезпечення максимального рівня дохідності за цінними паперами інвестиційного фонду (сертифікат або акція) за прийнятного рівня ризику. Реалізації цієї мети передбачає цілеспрямовану та систематичну діяльність відповідних суб’єктів управління щодо формування складу та структури інвестиційного портфеля, а також здійснення періодичних оціночно-управлінських заходів, що дозволяють як оцінювати ефективність попередніх інвестиційних рішень, так і переглядати інвестиційну тактику задля забезпечення реалізації цілей, визначених в інвестиційній декларації.

      Як ми вже з’ясували у ІІ розділі нашого дослідження, інвестиційний процес для компанії з управління активами ІСІ включає цілу низку етапів. Проте, вважаємо за доцільне більш детально зупинитися на такому етапі, як аналіз та вибір інвестиційно привабливих інструментів в межах певного класу активів. Важливість цього етапу обумовлюється кількома факторами:  реалізація заходів в межах цього етапу має як стратегічний (прийняття попереднього рішення про орієнтовну частку того чи іншого класу активів у структурі портфеля), так і тактичний характер (перегляд структури портфеля в межах окремих класів активів є фактично перманентним, особливо для відкритих фондів);

       цей етап передбачає здійснення порівняльного аналізу цінних паперів за як поточною дохідністю, так і за потенціалом до майбутнього зростання вартості;

       формування структури активів вітчизняних ІСІ на основі підходу за класами активів (з чітким переважанням у структурі активів акцій) має певну специфіку з огляду на ситуацію, що склалася на фондовому ринку України.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.