У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Оцінювання ефективності застосування моделей та методів управління мотивацією персоналу

     

      Управління мотивацією персоналу, як і будь-яке управління, вимагає наявності кваліфікованого суб’єкта, який не лише обізнаний із загальними законами і принципами даного процесу, а також може їх застосовувати в практичній діяльності.

      Ефективне управління стає можливим лише за умови розроблення цілісного підходу, заключним етапом якого є оцінювання ефективності прийнятих рішень. Кінцевим висновком заходів з удосконалення системи мотивації праці є отримання конкретних економічних ефектів [165], підрахунок яких ускладнюється, оскільки такі заходи розраховані на довготривалу дію, їх впровадження потребує значних витрат часу та праці управлінського персоналу, постійного моніторингу та розвитку.

      Звісно, результат від ефективного управління мотиваційним процесом не обмежується лише економічним ефектом, перш за все, матиме місце соціальний ефект, що пов’язаний із покращенням соціально-психологічного клімату в колективі, зростанням інтересу до праці, лояльності та трудової активності працівників.

      Економічний ефект відображає вартісні показники, що характеризують проміжні та кінцеві результати господарської діяльності підприємства.

      Критерій економічної ефективності (e) можна описати такою формулою:

      (3.1) де Е – економічний результат;

      В – витрати на досягнення економічного результату.

      Даний підхід до оцінювання економічної ефективності є найбільш поширеним, однак деякі вітчизняні та зарубіжні науковці пропонують за основу визначення ефективності використовувати ступінь досягнення поставлених цілей. Такий підхід розширює наукове уявлення про сутність поняття ефективність, однак може лише доповнити, а не замінити попередній.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.