У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Класифікація факторів визначення фінансової безпеки сільськогосподарських формувань

     

      Фінансова безпека сільськогосподарських формувань характеризується багатьма її видами. В зв’язку з цим, з метою ефективного і цілеспрямованого формування системи фінансової безпеки формувань необхідно систематизувати термінологію за наступними класифікаційними ознаками (таблиця 3.6).

      За рівнем фінансової діяльності визначають наступні види фінансової безпеки: 1) фінансова безпека формувань в цілому. Це найбільш агрегований вид фінансової безпеки, який інтегрує всі методи захисту фінансових інтересів від різних загроз по сільськогосподарським формуванням в цілому;

      2) фінансова безпека окремих структурних підрозділів формувань. така диференціація фінансової безпеки визначає даний її вид як самостійний об’єкт управління в системі організаційно-господарської побудови формувань;

      3) фінансова безпека окремих господарських операцій формувань В ринкових умовах діяльність формувань становить комплекс взаємопов’язаних господарських процесів, що залежать від численних і різноманітних факторів. Якщо якийсь із них не достатньо врахований при аналізі, то оцінка впливу інших, прийнятих у розрахунок факторів, а також висновки ризикують виявитися спотвореними і не спроможними забезпечити належного рівня фінансової інтересів, а отже і належного рівня фінансової безпеки сільськогосподарських формувань.

      Зазначені фактори нерідко різнонаправлено впливають на результати функціонування сільськогосподарських формувань, а значить, і на рівень отримання прибутку. Негативна взаємодія одних факторів здатна знизити чи навіть повністю знищити позитивний вплив інших [68, с. С.71-77].

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.