У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Обґрунтування та вибір заходу

     

      На даний момент потреби хлібу значно більші ніж може виробити дане підприємство, це обумовлено тим, що обладнання, яке встановлене на підприємстві, не витримує такого виробничого навантаження, а також велику частку має фізична праця. На цей час на підприємстві працює 50% працівників пенсійного віку, тому при скороченні штату немає необхідності впровадження якихось соціальних заходів щодо подальшого працевлаштування скорочених працівників.

      Виходячи з вище сказаного для зменшення витрат на виробництво одиниці продукції ми пропонуємо ввести у роботу на даному підприємстві автоматичну лінію по випуску хлібобулочних виробів, у склад якої входить тунельна піч. Навантаження цієї лінії складає 9000 буханок хліба та 1000 булочок на добу. Особливістю цієї лінії є те, що працює на природному газі, який зменшує витрати за паливо, яке використовується для виготовлення продукції.

      Нова лінія по виробництву подових і формових сортів хліба коштує 1,5 млн. грн., а монтажно – налагоджувальні роботи коштують 200000 грн. Отже, загальні витрати на введення в експлуатацію лінії складають 1,7 млн. грн. Виробнича спроможність нової лінії - до 12 т хліба на добу.

      Для складу лінії входить: тістомісильна машина, формувальна машина, конвеєр з випічки хлібу, тунельна піч Г4-ХПН-25, і машина вивантаження готової продукції з форм. Для придбання цієї лінії кошти беруться із прибутку підприємства.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.