У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


КУДИ ЗВЕРТАТИСЯ, ЯКЩО ПІДЛІТКОВІ ПОТРІБНА ПСИХІЧНА ДОПОМОГА

     

      Лікар-психіатр - це лікар, що має вищу медичну освіту, отриману в медичному інституті (університеті, академії), термін навчання в якому не меншого 6 років, що пройшов потім спеціалізацію по психіатрії (інтернатура - 1 рік, ординатура - 2 року). У лікаря-психіатра є сертифікат Міністерства охорони здоров'я РФ за фахом «Психіатрія», підтверджуючий його право займатися практикою. У частнопрактікуючих лікарів повинна бути ліцензія. У лікарів, що працюють в медичних установах, ліцензії може не бути, оскільки вона є у медичної установи, а вони є найманими співробітниками. Тільки лікар-психіатр має право ставити психіатричний діагноз, призначати лікування, виписувати рецепти, проводити психотерапевтичні процедури.

      Врач-психиатр-нарколог - це лікар, що має вищу медичну освіту, отриману в медичному інституті (університеті, академії), термін навчання в якому не меншого 6 років, що пройшов потім спеціалізацію по психіатрії і наркології (інтернатура - 1 рік, ординатура - 2 року). У врача-психиатра-наркологу є сертифікат Міністерства охорони здоров'я РФ за фахом «Психіатрія і наркологія», підтверджуючий його право займатися практикою. Психіатром-наркологом може працювати лікар-психіатр, що пройшов додаткову підготовку по наркології. У частнопрактікуючих лікарів повинна бути ліцензія. У лікарів, що працюють в медичних установах, ліцензії може не бути, оскільки вона є у медичної установи, а вони є найманими співробітниками.

      Лікар-психотерапевт - це лікар-психіатр, що пройшов додаткову підготовку по психотерапії. У нього є сертифікат Міністерства охорони здоров'я РФ. Психотерапія - це метод лікування в психіатрії. Практикувати її має право тільки лікар-психіатр! Обережно! Дуже багато шарлатанів використовують цю «вивіску»!

      Психолог - це фахівець, що має вищу психологічну освіту, отриману в університеті (інституті), термін навчання в якому не меншого 5 років. Психолог досліджує вищу нервову діяльність людини, визначає ступінь збереження вищих нервових функцій (пам'яті, волі, емоційної сфери, інтелекту, мислення), оцінює поведінкові механізми. Психолог не є лікарем і не лікує захворювання, але, як правило, добре володіє методиками, що коректують.[52]

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.