У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


НЕБЕЗПЕЧНІ ЛЮДИ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ПІДЛІТКІВ

     

      Люди, які оточують ваших вихованців, - в основному хороші, законопокірні громадяни. Проте серед них можуть опинитися і небезпечні для дитини і підлітка.

      Найбільшої пильності вимагають наступні особи:

      1. Невдахи. Вони, як правило, озлоблені, образливі, мстиві. Зовнішні їх ознаки: фізичний недолік, низька посада в зрілому віці, похмурість.

      2. Мовчуни. Їх важко прогнозувати, тому що про них мало що можна дізнатися. 3. Істерики. Вони капризні, образливі, діють залежно від настрою, легко втрачають контроль над собою. Ознака психопатії - прагнення бути на вигляді. Це може виявлятися в екстравагантному одязі і зачісці, наколках, химерній манері говорити, прикрасах, спеціально нанесених шрамах, галасливій поведінці, що «зачіпає», прагненні до лідерства.

      4. Ентузіасти. Вони необережні і можуть увергнути інших людей в неприємності. 5. Що кривдять тварин. Хто не мучить тварин, у того є моральний бар'єр, який може спрацювати і відносно людини. Той, хто любить познущатися над кішкою або собакою, подібного бар'єру не має і по відношенню до людей теж може проявити риси шкуродера. 6. Зайве принципові. Вони можуть пожертвувати всім, у тому числі і людьми, їх здоров'ям, життям, благополуччям ради принципу.

      7. Обличчя з психікою, що легко збуджується. Вони можуть в стані агресії втрачати контроль над собою. Головна ознака схильності до збудження - нездатність довго перебувати в нерухомості. Такі люди крутяться на місці, гойдають ногою, барабанять пальцями, крутять в пальцях ручку, олівець, що-небудь тереблять, колупають або ламають. Вони схильні до скандалів, легко виходять з себе.

      8. Особливо послужливі. Нормальне відношення до нас сторонніх людей - погано приховувана байдужість. Якщо хтось з кимось особливо люб'язний, значить, йому щось треба і він нав'яжеться з яким-небудь проханням або підстроїть пастку.[28]

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.