У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОБЛІКУ ПРАЦІ ТА ЇЇ ОПЛАТИ

     

      На сучасному етапі удосконалення управління і поліпшенню якості економічної інформації сприяє використання засобів обчислювальної техніки.

      Застосування нових інформаційних технологій на базі сучасної електронно-обчислювальної техніки і розвинутих систем на базі комунікацій повинно забезпечувати отримання, обробку та використання інформації в процесах управління підприємством. Це може бути реалізовано найпростішими функціями такими як листування електронною поштою або найскладнішими - підтримка складних задач прийняття рішень.

      Великий обсяг економічної інформації, який безперервно збільшується у зв’язку із зростанням суспільного виробництва, потребує подальшого вдосконалення облікової і контрольно-аналітичної роботи. В умовах ручної обробки знижується якість інформації, продовжуються строки її опрацювання, а зростання затрат праці призводить до різкого збільшення управлінського персоналу.

      В зв’язку з переходом до більш прогресивних форм обліку значно міняється характер і зміст бухгалтерської роботи, скорочується питома вага технічних процесів, заснованих на ручній праці. Головними для облікового персоналу стають функції організаторів обліку, контролю і аналізу.

      Автоматизована форма бухгалтерського обліку знижує трудомісткість обліку, підвищує достовірність і оперативність інформації, сприяє інтеграції всіх видів обліку – оперативного, бухгалтерського і статистичного і своєчасному наданню інформації для управління виробництвом і складання фінансової звітності.

      На ТОВ ,,Житловик’’для ведення бухгалтерського обліку встановлена спеціальна программа, яка працює в режимі MS-DOS. Це застаріла програма і її обслуговування викликає певні труднощі.

      Так, як на даному підприємстві є всі передумови для впровадження нового програмного забезпечення, ми пропонуємо автоматизувати бухгалтерський облік за допомогою програми «1С: Бухгалтерия 7.7». Вона має такі переваги :

      1) дозволяє вести облік в декількох планах рахунків;

      2) паралельно з бухгалтерським ведеться податковий облік;

      3) розгалуджена система аналітичного обліку в трьох розрізах;

      4) можливість створення і формування звітності: фінансової, податкової, статистичної, регламентної, консолідованої;

      5) наявність модуля фінансового планування;

      6) передача та отримання інформації з інших систем;

      7) програма працює в чотирьох режимах:

       1С : Підприємство (каса, банк, зарплата, основні засоби, розрахунки, запаси, звітність);

       Конфігуратор – дозволяє створювати додаткові звіти, настроїти плани рахунків, настроїти види субконто, настроїти форми існуючих звітів, внести додаткових користувачів та паролі доступу, зберігати та відновлювати базу даних;

       Відладчик – використовується програмістами для внесення змін в саму програму;  Монітор – дозволяє визначити авторизацію документу, терміни складання документів, терміни роботи користувачів.

      Для обліку розрахунків з оплати праці призначений рахунок 66 “Розрахунки за виплатами працівникам”, по якому в програмі передбачене ведення аналітичного обліку по співробітниках організації (субконто виду “Співробітники/Сотрудники”), Крім того, у типовій конфігурації на рахунку 66 ведеться аналітичний облік по субконто “Місяць нарахування ЗП/Месяц начислення зарплати”, що має тип “дата”. Об’єктами такої аналітики є дати початку місяців, у яких було зроблене нарахування заробітної плати (тобто був проведений документ “Нарахування ЗП / Начисление заработной плати”).

      На підприємстві для автоматизації ведення операцій, пов’язаних з нарахуванням розрахунку сум відрахувань і утримань та виплатою заробітної плати, в типовій конфігурації програми передбачені відповідні документи, які знаходяться у меню “Документ”-“ Заробітна плата”- “Розрахунок зарплати”,: ,,Нарахування ЗП / Начисление заработной платы” або “Начисление ЗП” та “Виплата заработной платы” або “Виплата ЗП”.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.