У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


ОРГАНІЗАЦІЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ ОБЛІКУ ФІНАНСОВИХ РЕЗУЛЬТАТІВ

     

      Насьогодні для вдосконалення управління підприємством необхідно використовувати нові методи управління і сучасні технічні засоби побудови різноманітних інформаційних систем. І перш за все, необхідно провести корінну реконструкцію його технічної та інформаційної бази на основі введення автоматизованої системи обліку, контролю і аудиту. У зв’язку з новими умовами змінюється роль бухгалтерського обліку і суттєвому коригуванню підлягають методологічні та методичні аспекти його автоматизації. В умовах автоматизованої обробки інформації бухгалтерського обліку і бухгалтерська інформація використовується більше широко ніж при ручній обробці даних, що обумовлено рядом факторів, основними з яких є: обробка і зберігання великої кількості однакових в структурному плані одиниць облікової інформації; здійснення вибірки інформації з великої кількості даних; виконання складних математичних розрахунків; одержання в лічені хвилини паперових копій будь-якого документу; багаторазове відтворення будь-яких дій [17].

      Використання засобів автоматизації дозволяє практично повністю вирішити проблему точності та оперативності інформації. Протягом декількох хвилин можуть бути підготовлені різноманітні дані і деталізовані дані, які необхідні для прийняття ефективних управлінських рішень.

      Сучасні системи автоматизації бухгалтерського обліку включають великий набір типових рішень, що забезпечують основні ділянки обліку до сучасних умов господарювання, проте на кожному конкретному підприємстві є свої неповторні особливості обліку, які не можливо заздалегідь передбачити. Часто виникає необхідність основним чином вводити, збирати і аналізувати документи чи окремі дані, виконувати нестандартні дії чи готувати індивідуальні звітні форми.

      Спеціалізовані бухгалтерські програми дозволяють:

      1) складати оборотну відомість і баланс в будь-який момент часу при будь-якій кількості введених господарських операцій. Це надає можливість в процесі обліку складати кілька проміжних оборотних відомостей для визначення собівартості продукції з врахуванням незавершеного виробництва, обороту по реалізації, прибутку, окремих податків тощо;

      2) в будь-який момент часу коригувати введені операції:

      - змінювати суму, дату, зміст і коментарі;

      - доповнювати журнал операцій новими операціями в будь-якому місці і порядку;

      - цілком та безслідно знищувати будь-які операції;

      3) будувати різноманітні звіти на підставі журналу операції.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.