У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Пропозиції щодо вдосконалення організації бухгалтерського обліку та обліку витрат на виробництво

     

      Одним з найважливіших кроків, яке вибрало ВО “Зоря” щодо вдосконалення автоматизації бухгалтерського обліку та загалом управлінської структури в рамках сформульованих напрямків є впровадження нової системи “ІТ-Підприємство”.

      ВО “Зоря” була проведена велика робота по аналізу діючих в Украіні та за кордоном комплексних систем автоматизацій управління підприємством. Фахівцями бухгалтерії та відділом інформаційних технологій (ВІТ) були проаналізовані робочі документи та інформаційні повідомлення фірм виробників систем автоматизацій управління підприємством. На підставі сформованих критеріїв до необхідної підприемством системи автоматизації (ціна, комплексність, сучасний рівень розробки, термін та технологічність впровадження ) фахівцями ВО “Зоря” зроблен висновок щодо необхідності впровадження на підприємстві вітчизняної системи автоматизаії “ІТ-Підприємство”.ВО “Зоря” в 2001році заключила договір з фірмою розробкою даної системи. На підставі заключенного договіру були розроботані необхідні заходи та почались роботи по поетапному впровадженню системи “ІТ-Підприємство “ на ВО “Зоря”.

      Підсистеми і комплекси задач системи ІТ-Підприємство™ охоплюють всі сторони господарської, виробничої і фінансової діяльності підприємства. Окремі підсистеми і комплекси задач допускають як ізольоване їх використання один від одного, так і їх комбінації, які необхідні конкретному підприємству.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.