У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Планування кадрів та службова кар’єра в державній службі

     

      Успішне проведення процесу трансформації галузевих структур державного управління неможливо без ретельного й кваліфікованого кадрового планування.

      Кадрове планування має на меті укомплектування новостворених організаційних структур фахівцями, знання й практичні навики яких відповідають кваліфікаційним характеристикам відповідних посад.

      Кадрове планування здійснюється як в інтересах проведення ефективного державного управління, так і в інтересах самих працюючих. У першому випадку важливо спланувати розміщення персоналу таким чином, щоб врахувати потреби в часі, у потрібному місці, у потрібній кількості, в необхідній кваліфікації для вирішення поставлених завдань. В другому випадку кадрове планування повинно створювати умови для мотивації більш продуктивної праці і задоволення роботою. Необхідно чітко усвідомлювати, що працівників приваблюють, в першу чергу, ті посади, де створені умови для розвитку їх здібностей та гарантований високий і постійний заробіток.

      Сьогодні планування стає важливим елементом кадрової політики, допомагає при визначенні її завдань, стратегій та цілей, сприяє їх виконанню через відповідні заходи. Кадрове планування – це складова частина планування в організації чи установі. На першому етапі встановлюються головні завдання, виходячи з цілей організації. Вони полягають в тому, щоб забезпечити необхідну кількість та якість трудової ефективності на кожному місці і в необхідний час. На другому етапі кадрового планування розробляється кадрова стратегія організації, в зв’язку із загальними умовами її розвитку та оновлення, щоб створити передумови посадового і професійного руху працівників, встановити необхідні умови праці і забезпечити реалізацію індивідуальних можливостей кожного працівника. На третьому етапі визначаються конкретні цілі кожного співробітника та уточнюються принципи керівництва всередині організації.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.