У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Методи проведення аналізу необхідності проходження підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців

     

      Основою стратегічного та поточного планування професійного навчання кадрів органів державної влади та органів місцевого самоврядування є системне визначення кількісних та якісних потреб у кадровому забезпеченні цих органів [8]. В органах державної влади відчувається гостра потреба в державних службовцях нової формації. Зараз там працюють як молоді співробітники без досвіду управлінської роботи і спеціальної підготовки, так і спеціалісти, що сформувались в умовах командно-адміністративної системи. Молодих треба навчати, старших – перепідготовувати. Тим і іншим необхідно систематично підвищувати кваліфікацію, поповнювати знання протягом всієї службової кар’єри.

      Для цього в нашій країні існує система підвищення кваліфікації державних службовців. Вона створена відповідно до Закону України “Про державну службу”, постанови Кабінету Міністрів України від 8 лютого 1997 року № 167 “Про затвердження Положення про систему підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців і Положення про єдиний порядок підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації керівників державних підприємств, установ і організацій” і включає інститут підвищення кваліфікації кадрів Національної академії державного управління при Президентові України та центри у Дніпропетровському, Львівському, Одеському, Харківському регіональних інститутах Академії, при Раді Міністрів АР Крим, обласних Київській і Севастопольській міських державних адміністраціях, 46 інститутів, центрів у Міністерствах та інших центральних органах виконавчої влади.

      Система підготовки державних службовців повинна включати основні складові частини: початкову освіту; безперервну освіту.

      Мета початкової освіти – дати молодим службовцям знання, застосовуючи які, вони можуть ефективно виконувати професійні функції в межах займаних посад, а також надати їм базові знання, які будуть корисними і дозволять службовцям повно використовувати їхнє право на безперервну освіту.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.