У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Історія виникнення та розвитку мережі магазинів

     

      «Паркетний світ» - провідна всеукраїнська спеціалізована мережа салонів-магазинів підлогових покриттів, філії якої представлені у всіх крупних обласних центрах України: Києві, Харкові, Дніпропетровську, Сімферополі, Івано-Франківську, Чернігові, Черкасах, Запоріжжі, Донецьку та ряді інших міст. У Сумах магазин знаходиться за адресою: проспект Шевченка, 1, 40011. Контактна інформація: тел./ факс (0542) 792990, електронна пошта: sumyparket@ukr.net. Адреса сайту мережі салонів-магазинів «Паркетний світ»: www.parketmir.com.

      Салон-магазин «Паркетний світ» пропонує більше 10 000 найменувань продукції вітчизняних і зарубіжних виробників:

      - всі види паркету, від класичного штучного до художнього і палацового паркету, а також паркету з екзотичних пород деревини;

      - унікальні по дизайну і бездоганні за якістю підлогові покриття з масивної дошки; - сучасні види підлогових покриттів - тришарова паркетна дошка, ламінат, пробковий паркет, линетт-підлоги, дизайнерська плитка Celenio;

      - широкий спектр паркетної хімії і засобів по догляду за паркетними підлогами. Мережа салонів-магазинів «Паркетний світ» входить до складу Асоціації виробників паркету України (АВПУ), яка була заснована 15 лютого 2001 року, та має приватну форму власності. У тому ж році у Києві був створений оптово-роздрібний склад паркету.

      У грудні 2003 року відбулося злиття компаній АВПУ та торгівельної мережі магазинів «Паркетний світ». При злитті АВПУ отримала торгівельну мережу у кількості 4-х магазинів: м. Київ (вул. Комінтерна, 28), м. Сімферополь, м. Дніпропетровськ, м. Харків.

      У 2004р. оптово-роздрібний склад паркету у м. Київ перетворений на «Гіпермаркет паркету». Також у 2004р. відкриті ще 2 регіональні представництва «Паркетний світ» у містах Чернігів та Івано-Франківськ.У листопаді 2004р. відбулося іще одне злиття компаній АВПУ та ООО «Паркет Пол», при якому до торгівельної мережі приєдналось ще 2 магазини «Паркет Пол» у м. Києві (вул. Горького, 54Д та вул. Ахматової,5).

      У 2005р. відкрився салон-магазин «Паркетний світ» у м. Черкаси.

      На протязі 2007 року мережа «Паркетний світ» розширилася новими магазинамиу містах Запоріжжя, Житомир, Кривий Ріг. Також у 2007р. відкрився ще один салон-магазин «Паркет Пол» у м. Київ (вул. Боженка, 86).

      У січні 2008р. салони-магазини «Паркет Пол» (вул. А.Ахматової, 5 та вул. Боженка, 86) перетворені на мережу «Паркетний світ». У першій половині 2008р. відкрились нові салони-магазини «Паркетний світ» у містах Донецьк, Одеса, (вул. Саперно-Слободська, 22), Суми, Вінниця. Також у 2008р. компанія АВПУ почала формувати дилерську мережу в Україні.

      На сьогодні компанія «Асоціація виробників паркету України» являє собою провідну торгівельну структуру, що включає:

      • «Паркетний світ» (22 салони-магазини у м. Київ, Дніпропетровськ, Сімферополь, Харків, Чернігів, Івано-Франковськ, Черкаси, Запоріжжя, Житомир, Кривий Ріг, Донецьк, Одеса, Суми, Вінниця, Севастополь, Тернопіль, Чернівці та Львів);

      • «Гіпермаркет паркету» (м Київ);

      • Сервісний центр АВПУ (м. Київ);

      • дилерська мережа АВПУ.

      «Асоціація виробників паркету України» представляє продукцію лише тих компаній, які виготовляють дійсно якісну продукцію, що пройшла тестування у відповідності до українських та міжнародних стандартів. АВПУ робить все для того, аби продукція відомих світових виробників була доступна українському споживачу.

      У 2006 р. компанія, маючи успішний досвід ведення бізнесу, розробила франчайзинговий пакет, що включає усі технології та процеси роботи роздрібних підрозділів. На сьогоднішній день у 18 роздрібних точках 22 салони-магазини працюють за системою франчайзингу.

      Франчайзинг – підприємницька діяльність, за якої одна сторона (франчайзер) передає іншій стороні (франчайзі) за винагородження комплекс виключних прав на використання торгової марки (ТМ), ноу-хау, комерційної інформації, а також методичні матеріали та комплекс різноманітних послуг, передбачених договором [11.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.