У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Організація логістичного процесу в магазині. Аналіз збутової діяльності та обсягів відвантаження

     

      Логíстика покликана забезпечити переміщення та зберігання продукції та сировини для обслуговування виробництва та продажу. В більш широкому сенсі логістикою називають будь-які процеси пов’язані з транспортуванням, зберіганням, складуванням, вантажопереробкою. Взагалі, логістика — процес управління рухом та зберіганням сировини, компонентів і готової продукції з часу сплати грошей постачальником до часу отримання грошей за доставку готової продукції споживачеві. Розвиток логістичного сервісу на сучасному етапі відіграє важливу роль в діяльності будь-якої організації. Місце на ринку можна зайняти:

       підвищуючи якість товару;

       випускаючи новий товар;

       підвищуючи рівень логістичного сервісу [13].

      Застосування перших двох стратегій об’єктивно обмежено необхідністю великих капітальних вкладень. Третій шлях значно дешевший. Тому все більша кількість підприємців звертається до логістичного сервісу, як до засобу підвищення конкурентоздатності. Мазазин «Паркетний світ» не є винятком.

      При вивченні логістичного процесу салону-магазину «Паркетний світ» перш за все слід розглядати збутову діяльність, транспортування, складське зберігання, відвантаження. При аналізі збутової діяльності перш за все треба відмітити, що мережа салонів-магазинів «Паркетний світ» працює по всій території України, а значить продукція реалізується через магазини, число яких вже досягає 22. Другим каналом збуту є дилери. Кожний магазин має не одного дилера, що значно збільшує обсяг реалізації продукції. Також каналом збуту можна вважати ключових клієнтів (в даному випадку це дизайнери, архітектори, паркетники).

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.