У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Шляхи удосконалення логістичної системи

     

      Ефективна діяльність логістичної системи покликана задовольнити потреби споживачів у найкращий спосіб, але й водночас мінімізувати витрати будь-якого підприємства.

     Основними в логістиці є витрати: 1) на транспортування; 2) на подальше складування товарів; 3) на зберігання товарно-матеріальних запасів; 4) на одержання, відвантажування та пакування товарів; 5) адміністративні та на обробку замовлень. Посавлені в роботі задачі мають вирішуватись позачергово, тому що фірма втрачає частину прибутку, яку б вона могла мати при вжитих заходах, адже основним завданням логістики є досягнення фірмою максимального прибутку. Тому завдання в даній роботі направлені на покращення логістики салону-магазину «Паркетний світ». Треба відмітити, що досліженню логістичних систем приділяється мало уваги на вітчизняних підприємствах, але це є затратна сфера діяльності всіх торгівельних фірм, що має постійно вдосконалюватись. Адже у вартості продукту, потрапившого до кінцевого споживача більш ніж 70% складають витрати, пов’язані із збереженням, транспортуванням, пакуванням й іншими операціями, котрі забезпечують рух матеріального потоку [30].

      Сьогодні готовність фірми до поставки та швидкість поставок стали дуже важливим (якщо не вирішальним) фактором успіху на ринку. Так само і для клієнтів магазину «Паркетний світ» гарантія найшвидшого (якщо не термінового) отримання замовленої продукції часто є більш важливою, аніж ціна. У разі зниження прихильності споживачів до певної торговельної марки стає реальною для підприємства загроза остаточної втрати покупців за нерегулярного надходження продукції до місць збуту або за затримок постачання товарів.

      Для магазину «Паркетний світ» така терміновість призводить, як правило, до непропорційного зростання витрат, пов'язаних із необхідністю частіше робити відвантаження продукції зі скліду у Києві і відразу здійснювати доставку, не чекаючи повного завантаження машини. Для центрального офісу у Києві ця терміновість призводить до зростання витрат, що пов'язані з необхідністю утримувати додатковий персонал, збільшувати запаси або прискорювати їх створення. Також постає питання про створення додаткових складів. У зв'язку з цим необхідно розглянути питання створення і використання логістичних систем розподілу. Такі системи мають на меті організацію постачання до місць попиту тільки необхідної кількості продукту і тільки в потрібний час для того, щоб досягти бажаного рівня обслуговування споживачів за мінімізації витрат на розподіл.

      Логістика розподілу ґрунтується на чотирьох засадничих принципах:

      • координація — узгодження дій з розподілу для збалансовування вартості і рівня обслуговування споживачів;

      • організація товаропересування — налагодження руху товарних потоків;

      • точний розрахунок витрат на пересування і збереження товарів;

      • організація рівня обслуговування — спроможність логістичної системи задовольняти потреби споживачів за умовами часу, надійності, зв'язку і зручності.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.