У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Досвід закордонних банків в сфері фінансових електронних послуг

     

      Банк Wells Fargo був заснований у 1863 році і нині є сьомим у списку найбільших банків світу. З початку 1998 року банк почав надавати on – line послуги. Web – сайт банку складається з чотирьох основних розділів: послуги для фізичних осіб, малого бізнесу, середнього та великого бізнесу, інформація про банк. Перші два розділи надають можливість on – line проведення всіх банківських операцій.

      Для фізичних осіб банк надає можливість відкриття різних рахунків шляхом заповнення Web – форми. Після відкриття рахунку клієнт одержує логін та пароль для входу в систему.

      На Web – сайті банку клієнт може подати запит на одержання позички і розрахувати різні показники за допомогою фінансового калькулятору. Існує можливість одержання простого кредиту, кредитної лінії, іпотечного і лізингового кредитування й ін.

      Система Інтернет – банкінгу Wells Fargo організована за чотирма основними напрямками. Перший відображає загальну інформацію про стан рахунка і рух грошей за період. Другий розділ дозволяє оплачувати комунальні послуги, послуги зв’язку, навчання, страхові внески. Оплата рахунків здійснюється безкоштовно при певному мінімальному внеску, який призначається для кожного клієнтського рахунка. Третій розділ системи дозволяє здійснювати переказування між рахунками клієнта. У четвертому розділі здійснюються настроювання системи – зміна пароля, відкриття нових рахунків та ін. Усі перераховані дії здійснюються шляхом заповнення звичайних Web – форм.

      Розділ, відведений для малого бізнесу, присвячений відкриттю рахунків і одержанню кредитів юридичними особами. Так, лізингове кредитування полягає в наданні клієнтам можливості придбання комп’ютерного устаткування і програмного забезпечення з частковою оплатою на Web – сторінці банку.

      Банк Citibank надає повний спектр on – line послуг. Для роботи з клієнтами був створений сайт www.citibankonline.com. Сайт дозволяє відкривати і керувати рахунками, одержувати позички і котирування цінних паперів, користуватися фінансовим калькулятором та ін. Відкриття рахунка може проходити як у режимі on – line шляхом заповнення Web – форми, так і в режимі off – line, при якому анкета завантажується на комп’ютер клієнта. Після її заповнення і підпису вона відправляється поштою в центральний офіс банку. Для одержання доступу до рахунка вводиться його номер і РІN – код кредитної картки або спеціальний логін і пароль.

      Всі операції в системі здійснюються шляхом заповнення спеціальних Web – форм. Система дозволяє не тільки робити оплату рахунків, переводити кошти на будь – який рахунок, одержувати виписки, а й здійснювати купівлю та продаж цінних паперів. Система надає інформацію про котирування цінних паперів і фінансові новини, дозволяє будувати різні графіки. У системі передбачена можливість участі клієнтів у пайових фондах банку. Система досить просто настроюється до уподобань користувача.

      Перший повністю віртуальний банк Security First Network Bank розпочав свою роботу 18 жовтня 1995 року. Банк не має жодного фізичного відділення для роботи з клієнтами і є цілком віртуальним. усі банківські операції відбуваються через Інтернет. Для екстрених випадків існує можливість зв’язку з банківським персоналом за допомогою телефону. Web – сайт SFNB є головним і єдиним відділенням банку. На сайті наведені відомості про банк і його послуги, представлена інформація для обґрунтованого прийняття рішень і вибору послуг. Сайт надає послуги так званого фінансового калькулятора, який за введеною інформацією дозволяє розрахувати номінальну і реальну прибутковість, оптимальне рішення для накопичування коштів та ін. Спеціальні засоби дозволяють подавати інформацію у графічному вигляді.

      SFNB здійснює повний набір банківських послуг, у тому числі видачу позичок, іпотечне і лізингове кредитування. Клієнти оперують рахунками різних типів – депозитами до вимоги, терміновими, ощадними, картковими рахунками, депозитними сертифікатами та ін. Кожному з продуктів банку відведений окремий розділ Web – сайту, який надає опис послуг, перелік тарифів і можливість придбання продукту.

      Для відкриття рахунку клієнт заповнює Web – анкету і переводить кошти на рахунок. Формування платіжних доручень також відбувається заповненням відповідних Web – форм. Банк установлює ліміт платежів, обробка яких здійснюється безкоштовно.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.