У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Аналіз стратегії управління кредитними ризиками в банках України

     

      Сучасна концепція управління кредитними ризиками в банках України - це концепція стратегічного управління. У методологічному аспекті теорія стратегічного управління кредитними ризиками ґрунтується на системному підході до аналізу економічних процесів і властивостях цілеспрямованих систем, які саморозвиваються.

      Стратегічне управління кредитними ризиками передбачає діяльність, спрямовану на розробку ризикових кредитних стратегій банку, її найважливіших цілей і способів їхнього досягнення. В основі такої діяльності лежить консолідований аналіз екзогенних і ендогенних чинників, які впливають на кредитні ризики, стратегічне планування, механізм ув’язування тактичних і стратегічних рішень, інтегрований всеосяжний контроль за ходом реалізації цих рішень і можливість їхнього своєчасного корегування.

      До інструментів стратегічного управління кредитними ризиками відносяться: філософія і місія банку у сфері реалізації ризиків, стратегічне планування бажаних станів ризикових позицій, які відкриваються, загальна ризикова кредитна стратегія, що припускає концептуальне бачення банком результатів відстеження поведінкових характеристик ризикових позицій, які відкриваються, кредитна політика в частині реалізації стратегічних цілей і задач в секторі управління кредитними ризиками.

      Найбільш результативний підхід до стратегічного управління кредитними ризиками полягає у визначенні базових ризикових кредитних стратегій і спрямування банківської діяльності відповідно до обраного напрямку розвитку.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.