У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Перевірка грошових коштів на поточному рахунку в банку

     

      Об'єктами аудиту грошових коштів на поточному рахунку в бан¬ку та банківських операцій є: наявність у підприємства поточних та інших рахунків у банках; законність операцій, які здійснюю¬ться на цих рахунках; правильність документального оформлення банківських операцій; повнота і відповідність сплачених коштів виставленим рахункам; відповідність сум, вказаних у виписках банку сумам, відображеним у первинних розрахункових докумен¬тах; достовірність і доцільність здійснення банківських операцій; правильність відображення банківських операцій на бухгалтер¬ських рахунках тощо.

      Під час аудиту аудитор впевнився у наявності всіх випи¬сок банку з рахунків підприємства.

      Вірогідність виписок визначалася як за їх зовнішніми ознака¬ми (наявність необхідних реквізитів, підписів, штампів банку то¬що), так і з зустрічної перевірки, на всіх виписках був присутній штамп банку.

      Виправлення у виписках засвідчувалися підписом головного бух¬галтера і гербовою печаткою. Зустрічній перевірці обов'язково підлягали виписки з підчистками і виправленнями, не підтвер¬дженими банком.

      Насамперед, були звірені залишки коштів, відображені у виписках з залишками коштів, які зазначаються в облікових даних. При цьому перевірялися не лише суми залишків, а й від¬повідність оборотів за випискою і обліковими регістрами.

      Перевірялася повнота і достовірність банківських випи¬сок і прикладених до них документів. Повноту встановлювалася за їх нумерацією по сторінках і переносом залишку коштів на ра¬хунку. Залишок коштів на кінець періоду в попередній виписці банку дорівнював залишку коштів на початок періоду в наступній виписці.

      Крім того, аудитор упевнився, що всі здійснені через банк опе¬рації є вірогідними і підтверджені відповідними документами. Одночасно виявляли правильність кореспонденції ра¬хунків і записів в облікових регістрах. Складання неправильних бухгалтерських проводок, не підтверджених документами, а та¬кож сторонніх записів без документальних підтверджень і без дійсної необхідності, або неправильним підрахунком чи перено¬сом підсумків з однієї сторінки регістру на іншу не було виявлено.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.