У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


ПОЗИТИВНИЙ АУДИТОРСЬКИЙ ВИСНОВОК

     

      За результатами проведення аудиту малого приватного підприємства „Компан” згідно з договором № 1 від 5 жовтня 2007 року аудитором Лукавенко Іриною Михайлівною (сертифікат аудитора № 557895 виданий рішенням Аудиторської палати України № 356 від 10 березня 2003 р.) фірми ”Суми аудит”, яка знаходиться за адресою м. Суми, вул. Черепіна, буд. 68 та здійснює аудиторську діяльність на підставі ліцензії № 3254670, виданої аудиторською палатою України "10" березня 2003 р., проведено аудиторську перевірку правильності відображення в обліку руху грошових коштів МПП”Компан”. За даними фінансового обліку і звітності, за період з 5 жовтня 2007р. по 6 жовтня 2007 року аудитором перевірено таку документацію: записи на рахунках бухгалтерського обліку; касову книгу; головну книгу; податкові накладні; баланс; документи, що засвідчують перерахування коштів до бюджету; різного роду доручення, які стосуються фінансової діяльності даного підприємства; прибуткові ордера;акти тощо.

      Аудитор керувався законодавством України у галузі господарсь¬кої діяльності та оподаткування, встановленим порядком ведення бухгалтерського обліку і складання фінансової звітності, національними нормами аудиту з урахуванням міжнародних норм і стандартів.

      У результаті проведення аудиту встановлено, що головний бухгалтер Баранова Т.В. керується усіма чинними законодавчими актами та нормативами для здійснення точного і правильного обліку руху грошових коштів на підприємстві. У результаті перевірки правильності відображення руху грошових коштів не було виявлено жодних порушень і помилок.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.