У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Характеристика господарської діяльності підприємства його юридичний статус

     

      Приватне підприємство науково виробнича фірма «ДенОкс» створено згідно з Законом України «Про власність», «Про підприємства в Україні», «Про підприємництво» на основі приватної власності громадянина України Якубовського Владимира Миколайовича. Метою діяльності підприємства є здійснення ринкових взаємовідносин та одержання прибутку на основі задоволення потреб громадян, колективних, державних та інших підприємств, установ та організацій у виготовленій продукції і товарах, наданих послугах та проведених роботах у сферах, визначенні предметом діяльності.

      Підприємство є юридичною особою з моменту його реєстрації згідно з законодавством України, має самостійний баланс, розрахунковий, валютний та інші рахунки в філії «Лівобережне відділення ПІБ» м. Запоріжжя, печатку та штамп зі своєю назвою і фірмовий бланк.

      Підприємство для досягнення мети своєї статутної діяльності має право від свого імені укладати угод (контракт), набувати майнові та немайнові права і нести обов’язки, бути позивачем та відповідачем в суді, в тому числі арбітражному.

      Підприємство не відповідає за зобов’язанням Держави, як і Держава не відповідає за зобов’язаннями підприємства.

      Майно та активи підприємства, його представництва та відділень, а також передане їм в користування майно, що знаходиться на території України, не може бути націоналізовано, конфісковано або іншим чином вилучено за винятком випадків, прямо передбачених чином законодавства України.

      Підприємство має право здійснювати у встановленому порядку ділові контакти в країні і за її кордоном з українськими, іноземними та фізичними особами; може вкладати грошові кошти в облігації позик, сертифікати банків та інші цінні папери, що знаходиться в обігу; брати участь в асоціаціях. Концернах, консорціумах та інших об’єднаннях; проводити операції на товарних біржах.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.