У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Механізм формування товарної політики харчових підприємств

     

      Центральною позицією маркетингу виступає концепція взаємовигідного обміну між двома сторонами: виробником (продавцем) і покупцем. Передбачуване взаємне задоволення потреб і запитів досягається за допомогою товарів і послуг, запропонованих виробником споживачеві. Тому товари і послуги розглядаються як центральні елементи стратегії й тактики маркетингу, оскільки вони задовольняють потреби споживача і приносять прибуток виробникові та продавцеві. Одна з функцій маркетингу полягає в розробці товарів, що задовольняють потреби та вимоги ринку. Товар виступає основним елементом комплексу маркетингу підприємства, інше (ціна, поширення, стимулювання) має безпосереднє відношення саме до товару. Тому розробка маркетингової товарної політики є найважливішим інструментом всієї виробничої та маркетингової діяльності підприємства.

      Маркетингова товарна політика (МТП) – це комплекс заходів, у рамках якого один або кілька товарів використовуються як ключові інструменти виробничо-збутової діяльності фірми [44]. Призначення товарної політики маркетингу – створення та реальне втілення ідеї у формі унікального товару, стосовно якого інші заходи маркетингу носили б додатковий (обслуговуючий) характер.

      Товарна політика – це сукупність рішень, що стосується формування ефективної ринково орієнтованої виробничої програми підприємства. Вона “серце маркетингу”, оскільки товари визначають конкурентну позицію підприємства, забезпечують його розвиток і безпеку. Серед складових комплексу маркетингу товарна політика, як правило, вимагає найбільших інвестицій, отже, помилки в маркетинговій товарній політиці підприємств обходяться дорого і їх виправити складно.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.