У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Розрахунок прогнозних показників роботи неефективних ділянок залізниць

     

      Прийняття рішення про подальшу долю неефективної інфраструктури залізниць, малодіяльної ділянки залізниці України не можливе без урахування майбутніх, тобто прогнозних, показників роботи таких ділянок. Для отримання таких даних виконується прогнозування, що в широкому сенсі є науковим передбаченням, яке засноване на врахуванні різноманітних чинників, що дозволяють охарактеризувати розвиток досліджуваного об’єкта.

      Під методами економічного прогнозування розуміється сукупність прийомів і способів мислення, що дозволяють на основі дослідження й аналізу даних про минуле і теперішнє, а також зовнішніх і внутрішніх зв’язків об’єкта прогнозування вивести судження щодо вірогідного розвитку об’єкта в майбутньому.

      На цей час нараховується понад 150 різних методів прогнозування, але на практиці використовується в якості основних 15 – 20.

      Найважливішою класифікаційною ознакою основних методів прогнозування є ступінь їх формалізації (рис. 5.1).

      Розрахунки прогнозних показників роботи неефективної інфраструктури Південної залізниці будемо проводити методом згладжування статистичних даних на основі змінної середньої.

      Згладжування на основі змінної середньої припускає послідовне розбиття фактичних значень (точок) часового ряду на окремі групи і визначення середніх значень для кожної групи. Усі групи повинні складатися з рівної непарної кількості фактичних значень часового ряду.

      Операція розрахунку середніх значень здійснюється послідовним переміщенням уздовж точок фактичного ряду з послідовним зміщенням на одну точку.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.