У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Розробка і реалізація стабілізаційних антикризових програм

     

      Комплекс стабілізаційних антикризових заходів у межах кожного ме-ханізму стабілізації доцільно поєднувати в антикризовій програмі. Лише на засадах програмно-цільового підходу можна забезпечити подолання впливу фінансово-економічних криз на діяльність сільськогосподарських підпри-ємств. При цьому необхідним є органічне поєднання та взаємне доповнення внутрішніх і зовнішніх стабілізаційних антикризових програм.

      Основними для сільськогосподарських підприємств мають бути внут-рішні антикризові програми. Проте, для забезпечення зовнішньої підтримки необхідним є впровадження державних стабілізаційних програм. Формуван-ня і реалізація обох видів програм має залежати від стадії економічної дина-міки.

      Загальні підходи щодо забезпечення взаємозв’язку між реалізацією сталібізаційних антикризових програм сільськогосподарських підприємств із стадіями економічної динаміки подані на рис. 5.1. Як видно з рис. 5.1, в умо-вах стабільної ситуації в сільському господарстві та при сталому розвитку і функціонуванні сільськогосподарських підприємств необхідно впроваджува-ти програми розвитку, орієнтовані на довгострокове інвестиційно-інноваційне зростання, розширення виробничо-господарської діяльності, збі-льшення кількості вироблюваної продукції, розширення її асортименту та поліпшення якості, активізацію маркетингу й завоювання нових ринків збуту, забезпечення інноваційної моделі розвитку. При цьому державна підтримка має забезпечувати стабільність аграрного ринку, розвиток здорової конкуре-нції тощо.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.